Opiniile pacientilor

Pîrciu Tanta
5
Felicitări pentru tot ce faceti ,domnule doctor Marius Fodor.
CONSTANTIN
5
AM STUDIAT PENTRU UN PRIETEN SI DOUA FAMILII VECINE, PREZENTAREA SI METODA FOLOSITA EXCELENTE.
Sabou Traian
5
O părere foarte bună!.
Steluta Arseni
5
Multumesc o informatie foarte utila bine structurata pentru a fi intrleasa si de omul simplu care de fapt are mare nevoie de asi cunoaste propriil corp
ovidiu
5
Doctorul Fodor este un chirurg desavirsit , de un bun simt si o modestie cum rar mai intilnesti. Dupa un gastric sleeve facut la 144kg am ajuns in 5 luni la 122 kg. Nu neaparat numarul kilogramelor pierdute sint cele care iti schimba viata , ci felul in care te simti la doar o saptamina de la operatie. Deja port hainele de acum zece ani , copilul de 14 ani al unui prieten mi-a spus ca am intinerit 10 ani. Da ,chiar are dreptate ! Am acelasi tonus de acum 10 ani , pot sa fac miscare fara probleme , pot sa ma plimb 10 km fara nici un stres , fara dureri de spate sau genunchi. Pot sa maninc absolut orice , inclusiv slanina daca asa vreau , insa ma satur dupa o cantitate mica si nu am nici un fel de frustrare , pentru ca mi-am facut pofta. Daca reusesc in urmatorul an sa mai slabesc 10kg ma declar multumit si fericit; daca voi reusi mai mult , cu atit mai bine. Pretul operatiei nu este relevant , comparativ cu beneficiile imense pe care le descoperi la doar o luna de la operatie. In acel moment m-am gindit ca daca stiam cum ma voi simti ,as fi vindut bucuros masina ca sa platesc operatia. Va multumesc , Domnule doctor si va felicit pentu cita bucurie si sanatate aduceti unor oameni care s-au chinuit ani sau zeci de ani cu tot felul de diete care nu dau decit un rezultat pe termen scurt.
NELIA CRISTEA
5
multumesc mult domnului dr Fodor Marius din Cluj om de o innalta calitate pt interventia chirurgicala .Dupa 4 luni am slabit 23 kg am din nou pofta de viata , am scapat de durerile chinuitoare de coloana si picioare intr-un cuvint mi-a redat bucuria de a trai. Sa va dea Bunul Dumnezeu multa sanatate si putere in continuare .Va multumesc din tot sufletul dumneavoastra si echipei cu ,care lucrati si sa aveti parte de bucurii si realizari . Cu multa stima si respect .
Nanuromi42
5
5 stele! Concis,concret,explicit,deci remarcabil!
Cristina
5
Mii de mulțumiri domnule doctor. Mi-am dorit să fiu o slăbănoaga si am reușit cu ajutorul operatiei făcute de dl doctor Fodor. In 8 luni am reusit sa slăbesc peste 40 de kg. Dumnezeu sa va dea sănătate dvs și întregii familii.
Sabau Alina
5
Multumesc, sunteti un om minunat!
Sabau Alina
5
Super, cred ca acesti pacienti se simpt super ca si mine dealtfel, va doresc multa sanatate si multa forta de munca ,sunteti un om extraaordinar, va multumesc mult mi ati redat pofta de viata.

Pagini