Opiniile pacientilor

Rodiva
5
Apreciez informatiile utile pentru sanatate!Multumesc!
Pîrciu Tanta
5
Felicitări pentru tot ce faceti ,domnule doctor Marius Fodor.
CONSTANTIN
5
AM STUDIAT PENTRU UN PRIETEN SI DOUA FAMILII VECINE, PREZENTAREA SI METODA FOLOSITA EXCELENTE.
Sabou Traian
5
O părere foarte bună!.
Steluta Arseni
5
Multumesc o informatie foarte utila bine structurata pentru a fi intrleasa si de omul simplu care de fapt are mare nevoie de asi cunoaste propriil corp
ovidiu
5
Doctorul Fodor este un chirurg desavirsit , de un bun simt si o modestie cum rar mai intilnesti. Dupa un gastric sleeve facut la 144kg am ajuns in 5 luni la 122 kg. Nu neaparat numarul kilogramelor pierdute sint cele care iti schimba viata , ci felul in care te simti la doar o saptamina de la operatie. Deja port hainele de acum zece ani , copilul de 14 ani al unui prieten mi-a spus ca am intinerit 10 ani. Da ,chiar are dreptate ! Am acelasi tonus de acum 10 ani , pot sa fac miscare fara probleme , pot sa ma plimb 10 km fara nici un stres , fara dureri de spate sau genunchi. Pot sa maninc absolut orice , inclusiv slanina daca asa vreau , insa ma satur dupa o cantitate mica si nu am nici un fel de frustrare , pentru ca mi-am facut pofta. Daca reusesc in urmatorul an sa mai slabesc 10kg ma declar multumit si fericit; daca voi reusi mai mult , cu atit mai bine. Pretul operatiei nu este relevant , comparativ cu beneficiile imense pe care le descoperi la doar o luna de la operatie. In acel moment m-am gindit ca daca stiam cum ma voi simti ,as fi vindut bucuros masina ca sa platesc operatia. Va multumesc , Domnule doctor si va felicit pentu cita bucurie si sanatate aduceti unor oameni care s-au chinuit ani sau zeci de ani cu tot felul de diete care nu dau decit un rezultat pe termen scurt.
NELIA CRISTEA
5
multumesc mult domnului dr Fodor Marius din Cluj om de o innalta calitate pt interventia chirurgicala .Dupa 4 luni am slabit 23 kg am din nou pofta de viata , am scapat de durerile chinuitoare de coloana si picioare intr-un cuvint mi-a redat bucuria de a trai. Sa va dea Bunul Dumnezeu multa sanatate si putere in continuare .Va multumesc din tot sufletul dumneavoastra si echipei cu ,care lucrati si sa aveti parte de bucurii si realizari . Cu multa stima si respect .
Nanuromi42
5
5 stele! Concis,concret,explicit,deci remarcabil!
Cristina
5
Mii de mulțumiri domnule doctor. Mi-am dorit să fiu o slăbănoaga si am reușit cu ajutorul operatiei făcute de dl doctor Fodor. In 8 luni am reusit sa slăbesc peste 40 de kg. Dumnezeu sa va dea sănătate dvs și întregii familii.
Sabau Alina
5
Multumesc, sunteti un om minunat!

Pagini