Opiniile pacientilor

NELIA CRISTEA
5
multumesc mult domnului dr Fodor Marius din Cluj om de o innalta calitate pt interventia chirurgicala .Dupa 4 luni am slabit 23 kg am din nou pofta de viata , am scapat de durerile chinuitoare de coloana si picioare intr-un cuvint mi-a redat bucuria de a trai. Sa va dea Bunul Dumnezeu multa sanatate si putere in continuare .Va multumesc din tot sufletul dumneavoastra si echipei cu ,care lucrati si sa aveti parte de bucurii si realizari . Cu multa stima si respect .
Nanuromi42
5
5 stele! Concis,concret,explicit,deci remarcabil!
Cristina
5
Mii de mulțumiri domnule doctor. Mi-am dorit să fiu o slăbănoaga si am reușit cu ajutorul operatiei făcute de dl doctor Fodor. In 8 luni am reusit sa slăbesc peste 40 de kg. Dumnezeu sa va dea sănătate dvs și întregii familii.
Sabau Alina
5
Multumesc, sunteti un om minunat!
Sabau Alina
5
Super, cred ca acesti pacienti se simpt super ca si mine dealtfel, va doresc multa sanatate si multa forta de munca ,sunteti un om extraaordinar, va multumesc mult mi ati redat pofta de viata.
Utilizator
5
Am facut o operatie de micsorare de stomac la Dr Marius Fodor.Dat fiind faptul ca rezultatele au aparut ,starea mea fizica si psihica si increderea in mine s-a imbunatatit inimaginabil, in urma operatie tin sa recomand tuturor celor in cauza luarea unei astfel de decizii, intr-un moment de impas in viata lor. Pe aceasta cale tin sa multumesc tuturor cadrelor sanitare si implicit Domnului doctor pentru modul in care am fost tratata intr-un spital la din Romania.
dyaoprea
5
Doctorul Marius Fodor din Cluj m-a ajutat sa-mi indeplinesc visul meu de a fi supla si energica. In urma cu 3 luni am avut o micsorare de stomac laparoscopic. Am slabit 20 de kg si ma simt extraordinar. D-le doctor va doresc tot binele din lume si sa va ajute Bunul Dumnezeu sa fiti sanatos sa puteti ajuta cat mai multi oameni! Multumesc din tot sufletul pentru tot ceea ce ati facut pentru mine!
Anonim
5
Am fost operata de curand de Dr. Marius Fodor din Cluj, un medic extraordinar, cu o atitudine impecabila, intr-un cuvant UN OM MINUMAT. Va multumesc din suflet dle doctor!!
Anonim
5
L-am cunoscut pe domnul doctor in ianuarie 2013 cand am fost programata pentru consultatie, aveam 112 kg; in februarie am facut operatia iar acum, dupa un an, am 65 kg, simt ca am primit o alta sansa de la viata, totul s-a schimbat de cand l-am cunoscut pe doctorul Marius Fodor din Cluj, un SUPER medic si om!