Despre Dr. Marius Fodor

Chirurgia modernă implică folosirea metodelor mini-invazive pentru tratamentul diferitelor boli ale organismului. Îmbinarea a două specialităţi (chirurgie generală şi chirurgie vasculară) îmi permite să ofer pacienţilor tratamente complexe din ambele domenii medicale. Stagiile de pregătire din SUA şi Israel în chirurgia obezităţii stau la baza tratamentelor variate de care pot beneficia pacientii cu obezitate morbidă.

Dr. Marius Fodor, absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu", Cluj-Napoca,a demonstrat intotdeauna daruire fata de omul aflat in suferinta. Din timpul facultatii a dovedit atasament pentru chirurgie. A urmat stagii de pregatire in chirurgie generala si chirurgie vasculara atat in Romania cat si in strainatate (Statele Unite ale Americii - UCLA California si in Israel - Centrul Medical din Haifa- pregatire in chirurgia laparoscopica). Din anul 2004 este medic specialist chirurgie generala, iar din anul 2009 a devenit medic primar in chirurgie generala.

Chirurgia vasculara este a alta pasiune care i-a permis in anul 2009 sa devina medic specialist. Asocierea acestor doua specilitati (chirurgie generala si chirurgie vasculara) ale Dr. Marius Fodor, explica realizarea unor operatii complexe cu ajutorul tehnicilor moderne mini- invazive. Dr. Marius Fodor , doctor in stiinte medicale, se informeaza permanent despre noutati in domeniul medical prin participare la congrese nationale si internationale.

Experienţa chirurgicală în străinătate

  • Chirurgie vasculara -“Semmelweis” University of Medicine , Budapesta, Ungaria
  • Chirurgie generala - UNIVERSITY OF CALIFORNIA LOS ANGELES (UCLA), USA
  • Chirurgie laparoscopica si chirurgia obezitatii - Health Care Medical Center, Haifa, Israel
Cum apreciaţi informaţiile de pe această pagină: 
Medie: 4.5 (203 voturi)